friday i'm in love.

så var man inte det ;pPPPPpPPpPp
nä men fan, jobbat 4 dagar nu. 2 dagar kvar. det är kul. jag gillar jobbet. men ibland vill jag bara gråta för jag är så trött på morgonen och somna om. men det får man inte. dessutom kan jag inte numret om man ska sjukanmäla sig. fail. palla. puss. love you. 

vad har jag gjort sen sist bloggen?
hängt med kompisar. 
svettats.
spelat yatzy.
varit brännbollsdommare (bästa).
köpt en lägenhet. (sorry, glömde uppdatera er om det)
inte fått lön.
ätit godis för 12 kr.
grillat korv.
duschat.
packat flyttlådor.
haft magknip.
AAAAA U NAME IT!!!
orkar inte mer. ska dricka upp smultronsoda. leta reda på alkohol. duscha. sova.
kan hända att jag mobilbloggar imorgon. xoxo limpan

0768664202

nån som vill ha? haffa

topp 3

topp 3 handbollskillar
1. nikola karabatic
2. arpad sterbik
3. johan sjöstrand

topp 3 blommor
1. höstaster
2. liljekonvalj
2. mio min mio-blomma

topp 3 konserter
1. jill johnsson i sala (2001)
2. gyllene tider på stadion (2004)
3. europe på anexet (2005)
4. takida på tyrol (2007)

topp 3 uttal på muffins
1. mofins
2. maffin
3. mujfin

topp 3 engelska uttryck i en svensk mening
1. han är fan outstanding
2. den kvällen var awesome!
3. in the house, ab. in the house...
4. mitt liv är som en jävla rollercoaster

topp 3 jobbiga situationer
1. nyår 2005 när marita hade sex med rolle och vi spelade dataspel i rummet bredvid
2. när jag kissade på mig utanför grönalund
3. när gabbe försvann i berlin

hur kan 50+are ha sex i tre timmar? hur orkar man? shit. när jag är 50 kommer jag inte ha sex alls. jag kommer äta och kolla på.





men seriöst

shit fuck. måste nog ändra mig angående favvoreklam. kolla bara. omfg!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_HilHrVDSmU

pangpang

drar på läger! http://youtu.be/WOoUVeyaY_8

emil alltså


vilken kille. fan. älskar håriga män som käkar kissemissisnacks. älskar män som ligger i fosterställning med solbrillor på och mumlar kareoke i fyra timmar. all by himself. livet leker, emil schteker. vad ska det bli av den grabben?


pussy

en av våra favoritkonserter vi varit på! http://youtu.be/5iH96TTcrpQ

Kul kväll. Jag dör. David, du är bra. Puss...

Kul kväll. Jag dör. David, du är bra. Puss bloggen


tjejen alltså

jag är så jävla kompiskär i dig limpan. du är fan gulden alltså. tack för att du firade påskafton på donken med mig. saknar dig. ses snart /golden

till min vän golden

le mot kameran.

när du ler som du gör nu, skiner du som en sol.
du svajar som ett vasstrå i vinden när du väntar på bussen.
ps. ska nog bli poet ds.

Önskar jag vore ledig och kunde njuta av s...

dsc00727 (MMS)

Önskar jag vore ledig och kunde njuta av solen idag..


smyg igen



smygfotade limpan när hon kollar på tv. hon ser alltid så jävla skev ut då. but still en FOTOMODELL!

UPDATE

limpan var aldrig kär i AM. fast nu ler hon sådär igen. KOLLA! jag smygfotade.

lill-lördag

nu är vi samlade -limpan och golden. korven var också här. käkade lite godis och drog.

topp 3 badställen
1. midgårdsbadet
2. fyris
3. valsta sim och sporthall

topp 3 doktorer
1. dr doctor
2. dr doctororo
3. dr frame

topp 3 chips
1. lantchips
2. vanliga är ju goda
3. pringles

topp 3 snacks
1. salta pinnar
2. salta kringlor
3. japanmix

topp 3 lekställen
1. aspen
2. prästängarna
3. norrbackafältet

topp 3 sporter
1. taekwondo
2. slägga
3. hägga
4. häcklöpning
5. intervallträning
6. bandy
7. f1
8. f2
9. diskus

topp 3 favoritreklamer
1. LOKA (meloooonas)
2. Lendo
3. hur mår du judith? hej på er

topp 3 jobbarkompisar
1. steffe
2. thompa
3. feffe

topp 3 bibelkapitel
1. messiasprofetior och jesus
2. -
3. -

topp 3 tatueringar
1. tassar på bröstet
2. thailandstema
3. stars



en kul grej som hände ikväll. limpan hittade cykelpumpen och pumpade golden i örat medan hon sov.

undra sa flundra...

..om limpan en gång i tiden var kär i anton maddock? alltså. jag kommer aldrig underfund med det. varje gång jag frågar henne om en kille får hon ett leende på läpparna likt en hungrig katt. det där lite sneda, rätt söta leende. pillimariskt. detta svar får jag oavsett grabb jag nämner. spelar ingen roll om jag står framför henne och gormar: visst var du kär i maddock år 2006!??! eller: visst fan känner du något för måns zelmerlöf?! jag tycker också han är stilig! det är lugnt! limpan är så jävla cool som håller käften och bara ler. fett väder ute förresten. femman för det! katching!

en bra dag

ledig. inte så mycket sol. men lagom. har ätit en hallonkupol. och träffat anton maddock. så stilig på jobbet. och hemma. sjukt lång. som att krama en flaggstång. men ack så fin. nä, ingen kärleksförklaring. bara glad att jag fått träffa han efter 8 år.


idag har jag....

- jobbat. kul. helt slut. full fart framåt, håll tätt bakåt.
- adressändrat. spännande kan man tycka, men så spännande var det inte.
- kollat på arga snickaren. pinsamt avsnitt. men får 3 av 5 toast.
- läst lite om blommor. måste friska upp minnet inför helgen. bra väder = mycket folk!!!

nu ska jag sova. sovmorgon imorgon. skönt. fast sen jobbar man till 20. mindre skönt. vi hörs i helgen helt enkelt.

vart är mitt betalkort?

tappat bort kortet. hemma. orkar inte leta. förlust anmäler. vi hörs på måndag. då kan jag äntligen shoppa. VAD ÄR GREJEN MED ATT HA EN HJÄRNA? inget. fan. out of order.

p.s. har en kille på jobbet som har en rolig dialekt. svårt att hålla sig för skratt. men han är trevlig!! har även balkong i söderläge och vill ha en örtträdgård. tycker jag är kul d.s.

vår vår vår


vänta ni bara

http://www.youtube.com/watch?v=HpAZ8u_9mRM&feature=related

golden & limpan, augusti 2011. kommer bli en jävla fröjd för ögat. har redan outfiten, kroppen och viljan. nu måste vi bara lära oss simma utan näsklämma.

<3 mjällby aif <3

fann ingen vänlig själ. mjällby mot aik. gud vad jag hade velat vara där. nära att åka själv. men nä, får heja hemifrån.


fina fina söndag

vaknar 07.44 av att någon konstig fågel låter på balkongen. minns inte hur den lät men har aldrig hört den förr. önskar skorpan kunde prata, eller låta som en fågel. då kunde han kanske berätta för mig hur den lät så slipper jag fundera tills nästan gång jag hör den. men vad gjorde det, solen sken och det var varmt ute.

har hunnit göra något jag aldrig gjort förr. köat in på willys en söndag morgon kl 10. var där 9.55. pensionärer, småbarnsfamiljer och sen jag och morsan.

nu sitter jag ute på balkongen och bloggar. lyssnar på digilistan somo precis börjat. barnen leker på gården. en och annan hund kommer gåendes ibland. det är vindstilla och varmt. känns som man är utomlands. gud vad jag vill åka utomlands. en vecka i sommar. eller höst. åka och hälsa på anna i australien vore fint. fast inte en vecka. längre. i vinter. typ november. gud vad det vore skönt.

.

mycket man inte gillar. men väljer att bara ta upp en punkt, som ni ser på rubriken. det är när folk går in på ens blogg och skriver.

asabra

johanna alltså

vinden viner

storm ute. vinden viner i min dörr. nu ska jag äntligen sova. har längtat så mycket efter det hela dagen. vi hörs när min energi är full och hjärnan har något vettigt att skriva om.

Upooo

Ja jag bloggar på, från undergroundnivå. Jag siktar mot toppen mot kissie-nivå.. Kissielalalala vilken pingelalala. Hej bloggen!!! Sex laxaskar i en laxask. Fett att davve är inne på fan och mailar. Xoxo shit fuck

fredag, kära fredag.

idag vaknade jag 45 minuter före väckarklockan. lagom kul när man skulle upp 5.13. nä fan, shit. mitt tåg går om en kvart. fullspurt mot jobbet. spikar och skruvar, here i come. ska nog göra reklam för bloggen på jobbet. sätta upp en banderoll.

OMFG

shit vilket fucking väder det har varit under eftermiddagen. typ hundra jävla degrees. insane. crazy mother fucker. älskar solen. sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne. så står det på köksväggen i farmors kök. lissie augusta aurora borealis jansson. daniel jansson sa alltid att man skulle sprida ut maten på tallriken för att det skulle se ut som att man ätit mer. bra tips från den vise. varje år har jag fått ett överflöd av julklappar av daniel, men bara en gång har jag fått ett tillhörande rim. en häst är bäst, på att simma och rimma, jag är i stugan, frugan. det året fick jag en cd-skiva. ska försöka sova nu med lite technodunk i lurarna. godnatt bloggen, ses imorgon!

fotbollstjejen

ibland känner jag att jag lägger för mycket tid på min favoritsport, alltså fotboll, och för lite på bloggen. men idag kan det hända att det blir ändring. den som lever får se. har spelat fotboll idag. med grabbarna. jag var med i startelvan. dribblade lite. gjorde tunnel. fick lägga alla frisparkar. ja ni hör ju själva hur bra jag måste varit. skorna var röda och fina vid avspark. när domaren blåste av matchen så var mina skor gråa. vi spelade trots allt på en torr asfaltsplan.

på söndag är det match igen. dock inte för mig. det är för mitt favoritlag kommer till stockholm. mjällby aif. blekinge. strandvallen. hoppas adam b är med. stjärnan. för att inte tala om grahn. puss bloggen.

far å flyg

det är kul när man har en blogg, så har man inget att skriva. kanske är det nu jag ska betygsätta mina vänner. nejrå. kommer senare. inatt har jag svettats. inte sötsvettats, utan mongomanssvettats. som en hardcore-svetsare. drog handen för pannan några gånger och torkade av mig på kudden. frustade och pustade, slängde kläder runt om mig, x:ade sängen, gjorde allt. jag överlevde. nu har jag ätit frukost. varje gång jag slickade yoghurten runt munnen kände jag smaken av salt. vilken natt. nu ska jag duscha sittandes.

så där då

nu är vi hemma från finland. snart är hela europa avbockat, bara albanien och san marino kvar. kanske blir det en weekend till albi i höst. har du hört berättas om en sång? jajamän. bra låt. andra saker som är bra: människor som dansar utan gränser mitt på dagen, vill gifta mig med de flesta av dom. de kan ju inte vara tråkiga att prata med? eller så är det precis det det är. blygisar som ploppar upp som en mäktig solros på dansbandsbanan. bra sak 2: att det börjar bli varmt. räcker så. mindre bra sak: jag köpte ingen gott & blandat-påse. hade suttit som en smäck till dagens aktivitet -laserdome. icke bra sak: när en gammeltupp sover bredvid en unghöna.

Nu drar vi på kryssning!!

dsc00608 (MMS)

Nu drar vi på kryssning!!


RSS 2.0