BEJBI <3

VM i bra grabb. Bejbiiiboy. <3<3<3<3<3 min blivande sambo.
http://open.spotify.com/track/4WY3HyGXsWqjFRCVD6gnTe


skjorta, kavaj och röda byxor.

SMS-inlägg

bild002 (MMS)


Tjena bloggen! Limpan och Golden är på fes...

imag0821 (MMS)

Tjena bloggen! Limpan och Golden är på festival med alla våra vänner. Och korven... Mycket regn och stereospräng.


birthdayyyyyykidddddddddd

japp. nu blev man ett år äldre. 22. känner mig redan trött. lite närmre pensionen. tänkte bara slänga in en lista på bästa grattis hälsningarna på facebook.

1. linus sjöholm.
2. josephine hammer.
3. josefine sandenskog.

bra dag

allt som såg så bra ut blev en förlust. tråkigt. synd. fail. fitta. fuck. shitfuck. jag blir lite arg, men det går över snabbt. vad är grejen med att 10 minuter innan matchen är över då blir det mål. för fel lag alltså. japp. men life goes on.
drog till förorten. köpte pizza, chips och trocadero. kollade på <3 justin bieber <3 filmen - never say never. dock inte i 3D, men den var bra. shit vilken söt kille :) i'm in love. som bebis. dream. förstår att tjejerna är galna.

100 %

har funderat lite på mitt jobbschema. varför jobbar jag så mycket? varför är jag inte ledig på mina dagar när jag alltid är ledig? jag har svaret. jag har anmält mig att jobba heltid under sommaren vid behov. där har jag och ni svaret, så sluta fundera.

köra kvällspass på fredagar suger. speciellt om man är ledig på helgen. fyfan. har ätit middag med cecilia. trevligt. very trevligt. sen åt vi chokladpudding med grädde. hon drack vin och jag cola. har hunnit ta en promenad runt märsta på natten. soft vare. skön temp. jarå. helg nu. ännu softare. djurgården -  <3 mjällby <3 imorgon. heja heja! lär bli förlust, men så sket man i det ;pPPppPPp ska lägga upp en bild från matchen kanske. eller på min tröja. får se.

nu ska jag läsa min bok som jag börjat med precis. inte läst en bok på 2 år. det var väl på tiden nu tänkte jag! tjaråå!

semester, kära semester

allting har tyvärr ett slut och även semestern. så jag väljer att köra ett sista inlägg på den. bifogar även en bild på det sista jag gjorde på semestern. jag och korven. vi badade. skönt häng. snygga killar. badfrisyr. korven vinner nog alltid, när inte cicci är med. fångade den fina solnedgången innan vi begav oss hem till orten. träffade emil och joakim på station. det var trevligt. småsnackade. hej då. puss puss bloggen <3


bra fakta

fixa mina kläder idag.
jag har följande:
51 trosor
17 hooodisar
9 par converse
1 mjällby tröja <3
ring mig om ni undrar något mer om min garderob.

får man ta hunden med sig in i himlen?

här sitter jag, trött och sliten, kollar på lotta på liseberg. bakar bröd. men tillbaka till programet, fyfan. vilket program. skäms för alla som får sjunga och artisterna som ställer upp. och den där rasmus eriksson, countrystar nummer ett *not* nä fan, nog om det negativa för idag. jag älskar dig bloggen egentligen, MEN.... mitt internet är så segt att jag knappt kan uppdatera, tålamodet tar liksom slut.
gillar golden också. hon är en tuff brud i lyxförpackning!

moviestar

har ni träffat våran kompis korven? hon är den där mesiga tjejen som drar innan det läskiga ens börjat i filmerna. golden och limpan höll ut. sen sov vi alla själva. det var spännande.
jag kollade på en hästfilm igår också. inte bara disturbia. kollade på klara. en film för små hästtjejer. inget för mig. men hästen var så söt så jag kunde inte sluta titta. sen sov jag gott och drömde om hästar.

RSS 2.0