måndag, kära måndag

idag. ja jävlar vad jag gjort mycket. listan blir lång. men ni ska få den. ack så intressant. men, ropa inte hej förrän du är över bäcken. rom byggdes inte på en dag. och vill ni inte veta, kan ni läsa någon annas blogg. PUSS!

vaknar. går upp 10.25. äter. tar bussen till siggis. klockan är nu 11. framme på jobbet vid 11.30. pratar lite med thompa, linus och david. lämnar in min timrapport. (enbart därför jag åkte dit). tar en promenad till sigtuna busstation. åker till märsta centrum. för att vara exakt till banken. hämta ut lönen. rich bitch är jag nu. sjukgymnasten med mamma.

promenad hem till västis. lagade lunch. pyttipanna, ägg och rödisar. gott. packar ner det viktigaste och beger mig till min pappa. stannar till på dagis för att hämta min mini-bror. han blev glad och jag med. leker lite ute i snön. japp, i converse. körde herren på täppan. sprang hem. lekte vidare. bloggade. kollade på mora träsk. åt middag.

drog till kören. hann med ett stopp på urban outfitters. blev utskälld av en taxichaufför, för jag inte använde övergånsstället. sjöng lite. adele - rolling in the deep, coldplay - fix you och evanescence - bring me to life (BÄSTA). skulle åka hem. hamnade på donken. happy meal + vitlöksdipp. åkte tåget hem. nu ligger jag i sängen och berättar om min dag för er. och om exakt 8 timmar och 5 min så ringer min väckarklocka. får se vart dagen tar mig.
chipchop kaffekopp!

för er som undrar...

för er som alltid funderat över vilka de fem medlemmarna i supernatural var, kan jag berätta för er att en av tjejerna, linda. linda varg fd eriksson. är hon som var med i idol 2010. ni vet hon som gick med i fredagsfinalerna. så nu kan ni sluta undra. länkar även en låt, mest för bacon. men även för er andra också. Supernatural – Rock U.

sen hade jag några bakom mig på bussen som satt och diskuterade om när man slutar växa. de var tvärsäkra på att man som tjej slutar växa när man är 24. och alla var överrens. då började jag själv fundera, hur länge har jag egentligen varit 162? och det visar sig att jag slutade växa när jag var 14-15. så vart fan fick de 24 ifrån? men jag har ett litet hopp om att bli längre efter deras diskution!! vore sweet. limpan längst i gänget. tänk er. få stå och kolla ner på golden. eller så ska jag operera som mina ben blir längre. woop woop.

har ävet fått ett mejl idag. där det står att jag vunnit. priset är något av följande:
presentkort på kläder
iphone 4
systemkamera från canon
resa till valfri destination
ipad
biobiljetter
ps3 slim

frågan är nu, vad vann limpan? tjejen som har allt på listan. det blev ett presentkort på stayhard. alltså kläder. en hundring. gud vad schysst. kommer aldrig glömma när jag vann presentkort på kyckling. kronfågel. det var bättre. var på några hundringar. typ åtta. då åt man kyckling som en kung.

kult

topp 3, saker jag ogillar.
1. när folk drar till riffi.
2. när folk har varit en dag på riffi och jag ännu inte fått ett vykort.
3. när folk på riffi säger att det är 26 grader varmt med havsutsikt.

fast nä, jag är inte seriös där. det är svårt att vara seriös ibland. och just nu har jag bara lite tråkigt. som jag har haft hela dagen. det roliga kommer ikväll 19.30-21.00 för då är det sånglektion. med bacon. det spårar alltid. vi har så roliga människor i våran grupp. sen är vi trötta när vi ska hem. jajesus, det blir kul.

nu ska min lillebror gästblogga, han är snart 3 år för er som inte vet. och han älskar mora träsk, det är livet. (vi kollar på det nu, men han kan slita sig för att skriva något fint till er).
ssslimunyhgvgöj.,l,
loi'
udshuyhyudyeyhewygdfgtytgttrftrerfttrtrtrrtrttrrererttr6tee7e76e67e7w76we67ew67e67e67e76e376e67ye767e767676e647
'
iejjdjdrdfuiuif78ufry7fryrrfyryyryuf
'
ikjkjfkjfrdjifijrfijirfrire9or4ir4iri9ri9oirujrfurfrurfuy78rr7ere7877r474r745789rtr8747787r87r87re787r7er878urfrf8u78r
djkdjfjirtiijffvvhuffhufhu,llgtjtggjjhhyyuhhhhhhjbhhhbhbhhjhhg
,ffklfkkjjjkjfjjvjjfvjfh
ddmmmmmmmmppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
sista raden så hittade han m som är mamma och p som är pappa. nä, men nu slutar vi. ska kolla vidare på mora träsk.

känner mig lurad av bacon.

dsc00286 (MMS)

känner mig lurad av bacon. springer till bussen så går den om 30 min.. men det är lugnt. mamma hämtar. fått en uppdatering från riffi av golden. citerar kl 16.26 "framme på hotellet nu! havsutsikt och 26 grader." inte alls avis :))))


Första fikat sen golden drog.

dsc00281 (MMS)

Första fikat sen golden drog.


ensammast i sverige

happ, nu har golden dragit till riffi, eller riffan kan man kalla det också. här sitter jag efter en utekväll på münchenbryggeriet och vet inte vad jag ska göra. men en sak är säker, jag är inte bakis, jag har duschat och mitt rum är städat. jag kan alltså göra vad jag vill. typ. har inga pengar ännu. men gratis saker kan jag göra. typ sitta vid datorn eller umgås med mina andra vänner.

kvällen var sjukt bra igår. herregud vad de var bra, micke snö. sjukt mycket folk. kö kan man kalla det. över en timme. konserten blev framskjuten någon timme så alla skulle få komma in, det är snällt. jäkligt snällt! vi dansade, långt fram. jag och bacon. sjöng också. tror alla hörde oss. sen var det fest efter. fett med fest. vi dansade mycket. mycket randoma killar som körde. bland annat så lekte de avatar med mig. det går bort. inte kul. bara lite. mer tråkigt än kul. men vi dansade vidare och hade det bra. sen drog vi hem. en keps lyckligare. killen hade lånat kepsen av en tjejkompis som köpt den i usa. (läser du detta så lämna en kommentar så får du tillbaka kepsen)
här är ett fint klipp. man blir lätt tårögd. http://www.youtube.com/watch?v=oCZGvqeppJ0
och en bra låt! http://www.youtube.com/watch?v=VadVv1OTNa0 frågan är, varför finns inte den på spotify?

jag gick före de andra. bakgator. keps under jackan. fick syn på rabbe och borbos. snackade med grabbarna. sen dök thompa, max och hm, kan det ha varit axel och då hängde jag med de. för de andra dök aldrig upp. vi gjorde sällskap till donken och på bussen. då var även bacon med. gick och la mig kl 5. skönt. vaknade 12 och var tvingad att gå upp. visning av lägenheten. då kan jag inte ligga och sova. tyvärr. vi hörs under dagen.

ska vi hitta på något idag?

okej. jag gick precis in i badrummet och på handfatet ligger min tandborste färdiggjord. alltså. färdiggjord. med tandkräm. mamma hade fixat för att hon ville packa ned den. som att jag vore åtta och inte ha en tanke på att man även behöver borsta tänderna på semester. men vafan. det är ju typ äckligt. aja. jag borstade tänderna och gav den till mamma.

vad åker man i? lusekofta och samepjucks? hawaiiskjorta och sombrero? med en habanero i handjäveln? får se hur jag gör. tio minuter kvar nu. hejdå limpan! like u i like u

Här är min nya keps.

dsc00278 (MMS)

Här är min nya keps.


Vi kom, vi såg, vi segrade (fick med en ke...

20110228417 (MMS)

Vi kom, vi såg, vi segrade (fick med en keps hem, visar bild imorgon)


ska vi hitta på något imorgon?

idag har jag stoppat i mig (+betyg)
-soppa (7/10)
-chips (2/10)
-popcorn (5/10)
-cola (3/10 (inte mer än 3?? kanske är för att jag börjar bli sjuk))
-godis (2/10)
-marängsviss (8/10)
-bacon (7/10)
-vindruvor (8/10)
-te (6/10)

48/90 matpoäng.
helt klart en okej matdag. laddar inför en tuff vecka på riffan. imorgon sticker vi. järngänget. golden och stålmorsan. riffigänget 2011. supa & slåss, morsan är boss. hade velat hinna köra lite fler trix med limpan innan jag åker. vårt mål är dirty dancing-hoppet. ni vet, när baby flyger upp ovanför johnnys huvud och han håller upp henne. så ska vi göra. golden & limpan. aja.

på teneriffa ska jag lära mig:
1. dyka
2. kullerbytta i vattnet utan att hålla för näsan
3. att säga hello africa tell me how you doin' på spanska

på teneriffa vill jag
1. besöka aquapark
2. hamna på ett mamma mia-bröllop på stranden
3. klara så många korsord att JO förevigt kommer känna sig ägd. kul att bli kallad JO förresten. om man nu skulle vilja det. det kan man ju bestämma själv.

på teneriffa kommer jag inte få göra det här på grund av att mamma sätter käppar i hjulen
1. besöka aquapark

på teneriffa kommer jag sakna
1. högstadieklassen
2. darin och hans kärleksförklaringar. silly d.
3. mina kompisar

färdig nu



Köar lite. Det är långt men fan vad värt!!!!

dsc00276 (MMS)

Köar lite. Det är långt men fan vad värt!!!!


Här sitter vi på tåget till miike snow. Ba...

dsc00271 (MMS)

Här sitter vi på tåget till miike snow. Bacon med sin pojkvän och limpan sitter ensam med två cider.


ikväll, då jävlar. imorgon, inte lika kul.

micke snö ikväll med bacon, gabbe och janne. synd att ni andra b-rudar inte ska med.
vad gör vi? nu kör vi!
hemmaplan = stureplan!
ett, två, tre. fanta & rosé.
listan kan göras lång, nu slutar jag. värmer upp med lite ola.

~*~azkaban~*~

om limpan skulle ha sitt huvud fastsytt på goldens buk, skulle vi vara som siamesiska tvillingar. då skulle golden ha en redig bukfylla. *fniss* och limpan skulle vara hellång och skitsnygg, med benen till höjre. för om golden skulle stå på ett ben skulle limpan ha ett finger med i spelet.
det är bara en tanke vi fick....................

golden, golden delicious

vacker som ett äpple. bruden ska dra till riffi med morsan. kul *NOT*. kommer sakna henne. min fina vän. arbetskamrat. adoptivsyster. nästan sambo och gifta. så vad ska jag göra utan golden i en vecka. EN VECKA?! förstår ni vad det är mycket när man ses nästan varje dag, både på jobbet och sen hemma på kvällen. sinnes. men samtidigt kommer jag inte fika så mycket under veckan.. det är golden bra på, fast jag fikar mest. men iaf.

sen så ska jag hänga på brunos och bli brun. brunare än riffi bruden. det blir en utmaning, men jag jobbar inget den veckan. kult. ledig alltså. sportlov kan man kalla det också. måste hitta på något under den veckan. sporta sönder. låter bra. bli smal och smidig som den atlet jag en gång var.
kanske hittar en ny sambo under veckan. någon som kan försörja mig när pengarna inte räcker till. men vi ska äta scones på måndagen innan jobbet. fast dit är det 11 dagar dessutom. men det blir kul.

och imorgon ska vi ut och äta med jobbet. det blir trevligt. jag har saknat mina små barn på fritids under veckan, det var länge sen jag var där. sen på lördag ska vi på miike snow (golden, du borde hänga med!!!!!)

las niñas dulces
hermanas
multa
agradable
los mejores amigos



kallar jag henne golden får jag cider imorgon. tihi. over and out. besos.

IDOL-OLA!!!

idag fyller ola år. 25. och så stilig. herregud. grattis gubben. u rock my world.
här får ni även två sjukt bra låtar. Ola – NatalieOla – All Over The World.
.

mycket på schemat

de senaste dagarna har jag:
- åkt skridskor.
- kollat på melodifestivalen.
- varit i liljeholmen, stadsmissionen.
- träffat min syster.
- varit hos optikern.
- jobbat på fritids. (<3)
- ätit ute med joppe, gabbe och bacon. skit gott.
- varit på kör med bacon.
- sett på never let me go. bra film.
- jobbat på dagis. (</3)
- klippt mig.
- sett en porsche panamera
- varit på ikea och ätit köttbullar.
- färgat håret.
- ätit middag i jakan, men gabbe och johan.
- fikat med mina ghettogirls.
- kört i samma hastighet som en ambulans på utryckning.


med en enkel tulipan

vill bara gratulera en nära vän på 23 årsdagen, robyn fenty, även kallad rihanna. grattis.

min fiende söndagsgabbe

måste bara skriva av mig. blir så jävla irriterad på gabbe nu. jag sitter och försöker underhålla bloggen, då äter hon upp all jävla dipp. fittigt.

limpan kom in och berättade att hennes favorithäst i stallet har blivit halt på grund av sin övervikt. askul att hon har en favorithäst, tycker jag. jag vill också ha en favorithäst. nu har jag bara en favorit fiendekompis, gabbe.

vi köpte inte bara chips, utan även sombreros. eller. corners. corners heter dom för att dom ser ut som hörn, sa vi lite överlägset. så var det för att dom är gjorda på majs, fick vi höra sen. synd. så jävla trist när man tror att man är smart, och så visar det sig att man är helt jävla dum i huvudet. skönt dock när man känner sig dum i huvudet, så har man placerat sig bredvid korven i soffan, som är ännu dummare. eller nä, inte dummare. tråkigare. hon typ sörplar och tror att hon är rolig. vi är dumma, hon är tråkig. nejrå, rolig. skulle aldrig åka hiss upp i eiffeltornet. fyfan vad vidrigt. safety first, sa jag, och hoppade på bussen med en livboj runt halsen.

älskar när man har bloggmode. sånt jävla flow. fingrarna blöder. chip chop.

min kompis söndagsgabbe

jag och gabbe köpte tre chipspåsar. tre. till nu. till oss. chips är gott sa vi, och köpte cola också. jag tycker gabbe är rätt rolig. kanske inte den roligaste, men jävligt rolig. å andra sidan har jag bara roliga kompisar, så det är tuff konkurrens. men nej, fan. hon är asrolig. roligast är hon när hon har gått upp i vikt eller är surfull. när hon är full kan jag hata henne. hatälska. så jävla dryg och rolig. asrolig. kanske blir hon sur på mig när hon är full, eftersom jag blir full med stil. stilfull.

mat mat mat

barnmatsdieten fungerar bra för oss båda. idag har vi bara ätit lite utöver två burkar, bland annat cheesecake och kladdkaka. men det är gott.
favoritmaträtt topp 3 innehåll
1. pepparbiff
2. klyftpotatis
3. bea!!!
(4. cola)

till korven från oss pt. 2

glad midsommar korven önskar joppe och limpan

http://www.youtube.com/watch?v=i9ZdCn3eMGk

när du är full pratar du precis sådär. fyfan. fast lite grövre.

till korven från oss

god jul och gott nytt år önskar limpan och joppe

http://www.youtube.com/watch?v=tZiaZgWTfxc&feature=related

du är så äckligt jävla lik legolas. fast inte så smal.

det går bra nu


back on track attack

nu har vi druckit ett varsitt glas cola, så nu har vi fått ny bloggenergiiii gi gi gi. heter det energy på engelska? energy... power..? power to the cat people.  snart är det familjemiddag. familjen lindén, jansson, skarpswärd och holmberg. kul. ska kötta. ska halsa ur flaskan framför ögonen på morsorna!!!! mamman. sen ska vi gå till korven och kötta ännu mer. framför mello. vi hejar på the playtones. eller eric saade. tihi.

det här har vi övat på under kvällen. http://vetgirig.expressen.se/quick.php?no=43&quiz=Dataf%F6rkortningar fick 87 % rätt, slå det! in the end it's the best 4 us. falling down. down. do-o-o-o-own. owned. pwned.
den nooben vart så jävla pwnad, jag tog han med deaglen från T spawn ändå borta vid middle.

blogghelvete

på måndag säger vi upp oss från st pers skola. det går för bra för vår blogg. alla dessa uppdateringar ger klirr i karren.

topp 3 saker jag vill göra för bloggpengarna:
1. köpa ett hus i brasilien.
2. köpa någon som kan ta hand om alla djurungar jag vill ha.
3. skänka till bloglovin.com

topp 3 lista på saker jag hatar att folk gör.
1. tjuvkikar på icke-färdiggjorda blogginlägg.
2. smaskar, klunkar högt, sätter tänderna i gaffeln.
3. pratar om typ soft air guns. say what. frågade jag?
4. går långsamt när man ska gå snabbt.
5. pratar om naglar som att det skulle vara något viktigt.

inte hatar, men ogillar.



yabadabado

kan det inte bli fredag. chips med dipp vore gott. verkligen GOTT! avocado också. gud vad man ska äta i helgen. ni har tur om ni ser mig. hoho jaja! mums mums mums.

pengar rullar in som de ska, det går bra nu

shit vilken uppdatering det varit i dagarna. blir lite segt när man jobbar. man har ingen ork. tur att vi inte lever på bloggen. då skulle man inte suttit i en lägenhet här i ghettot.

funderade för någon dag sen på att lära mig en låt. det var e-type med this is the way. tog fram texten och satte på låten. det tog inte lång tid innan jag insåg att det är ett förstort projekt. men är det någon som kan den. alltså det han sjunger blir jag imponerad. det går snabbt. hans röst är som skjuten ur en kanon. så jag la det på hyllan och går vidare i livet. men shit vad jag vill kunna texten.

nu ska jag lyssna på ligga med p3. dagens ämne är slicka fitta. kan bli intressant. vi hörs............... JA JESUS VAD INTRESSANT........unts unts.......... spåra. nej jag ska sova.

väder och vind

inget inlägg och alla hjärtans dag blir det. men om vädret, igen. varför denna kyla? det är inte kul. man är aldrig varm. typ. fan. man skulle kunna tro att vi lever på istiden.

film

kollat på film. två stycken under dagen. först love and other drugs. bra film. fantastiskt fint filmen igenom (naturen och sånt). bra sällskap. sen kollade vi på puss. dålig. tydligen en komedi. kan betygsätta filmen med ett ord, värdelös. se den inte för jesus skull. svensk var den också. godis var inblandat. gott. men nu mår man illa.

någon annan dag ska jag ta mig igenom tron: legacy och även första tron. den verkar vara färglad. 80-talet. sen eat pray love. utan godis dock.

topp tre för omväxlingens skull

topp 3 bra låtar.
1. toto - africa.
2. coldplay - fix you (eller trouble. svårt val).
3. vet ej. för många valmöjligheter.

topp 3 artister jag inte klarar av.
1. takida.
2. michael jackson.
3. sean banan.

topp 3 favoritdryck.
1. jäger.
2. tequila.
3. menta.

återkommer med mer sen.

googlande

tycker det är synd att när man googlar så har man bara googlat kattraser av alla djur, men aldrig hundraser. de är ju så fina. jag rekommenderar våra läsare att göra det. skriv gärna en kommentar och berätta vad ni kände när ni spanat runt lite. men visst är hundar söta?


hemmaplan = stureplan

har umgåtts med arbetskamraterna. sånt är trevligt. för där jag jobbade förut blev jag aldrig bjuden. det är tråkigt. men jag uppskattar att umgås med de man jobbar med även på fritiden. det är kul. om man gillar varandra såklart. annars är det svårt och det blir tråkigt. men nu är vi i samma ålder. en fin ålder. lagrade på ekfat. lätta människor att umgås med även fast vi knappt känner varandra egentligen. förutom joppe och limpan². för limpan² och jag har gått i samma klass länge. fast på låg- och mellanstadiet. kul tid. han var inte så snäll tyvärr. men han har växt upp och mognat. skönt. kan snacka minnen.

kvällen har bestått av lite tittande på tv. vem vet mest. postkodmiljonären (och inte postkodsmiljonären). på spåret. reprisen på vem vet mest (halva). och självklart musik. sen har en man som heter emil roat oss. han är knäpp. väldigt knäpp. man kan bli lite irriterad. kan tro att han är helt dum i huvudet (vilket han är på sätt och vis). men grabben kan roa. ge han whiskey och han sköter resten. herrejesus. men det är kul. han jobbar även på en sportaffär och har gore-texskor. redig karl som ni hör. men nog om han. för jag gillar arbetskamraterna mer. och de fick inte lika mycket text som emil.

har även fått höra av ett barn att mina armar är lika tjocka som en elefantsben. nu tänker ni läsare, shit vilka tjocka armar limpan har. men så är det inte. tycker jag. de är väl helt normala för en överviktig kvinna.
nej nu ska jag avsluta. vill bara tacka för en trevlig kväll. och ett stort tack till jocke och emil som gick med mig hela vägen hem, även fast jag ville gå själv. och de frös, men jag uppskattar er. HOPPAS NI LÄSER!



gäller hela kvällen mellan tolv och fem

jag vet inte vad joppe gör ikväll. knappt jag vet vad jag själv gör. vi skulle höras, men ingen hörde av sig. lika bra. vi ses imorgon och i helgen så det är coolt. och vem vill gå ut i snöstormen? inte jag.

men idag när vi jobbade frågade eleverna varför vi är bästa vänner och vad jag tycker är bra hos joppe. jag sa att hon var snäll, cool och söt. då sa en tjej att hon utstrålar skönhet. lite kul. men så sant. hon utstrålar skönhet som vilken liten sametjej som helst i sverige. so sweet, so beautiful. everyday like a queen on her throne.

vet inte riktigt vad jag ska säga er, vi kan kalla det bloggtorka (som det heter i denna värld). men ni kan få lite onödig fakta av mig. (HÖRDE JAG JUBEL?!)
1. elefanter är det enda djur som inte kan hoppa.
2. greklands nationalsång har 158 verser.
3. eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.

i helgen, då jävlar ska vi blogga. SKÅL!

vårkänslor

happ, idag kommer snöstormen från norge. själv hade man hoppats på solen från västindien, bahamas för att vara exakt. nej men på med vinterkläderna så går vi ut och leker med barnen.

favoriter

jag har idag kommit på min topp 3 lista med favoritkändissvenskasångarkillar.
det är inte snyggast vinner.

1. ola. ja, idol-ola. han är en stjärna på musik. han har gjort många av mina favvolåtar. sen har han sin dialekt. skånskan. ja jesus, man dör. han är charmig. jag hoppas jag en dag ska få träffa dig. det vore kul. hoppas även att du läser våran blogg.

2. måns. självaste måns zelmerlöw. men här kan vi snacka snygg. herregud. vilken man. tänk om alla såg ut som han. hade iofs inte varit kul. sen kommer skånskan här med. jag blir sjukt pepp när jag lyssnar på cara mia. då slår jag klackarna i taket. sen kan du ju lämna marie, hon verkar inte vara så rolig.

3. darin. han ser bara allmänt mysig ut på singelomslaget till viva la vida. har inge mer att säga om han.



topp 3

de smartaste människorna

1. daniel jansson
-är väldigt, väldigt intelligent och samtidigt fantastiskt rolig. han är den roligaste jag vet. när han kommer hem till oss lägger jag mig i förebyggande syfte på golvet i fosterställning, men dör ändå i slutändan. förstå. hur kul är man då? jättekul.

2. erik lidman
-är väldigt, väldigt intelligent och samtidigt fantastiskt rolig. han är den roligaste jag vet. när han kommer hem till oss gömmer jag mig i förebyggande syfte bakom något stort, men dör ändå i slutändan. förstå. hur rädd är man då att han ska skada en? jätterädd. men samtidigt, världens smartaste och roligaste person. efter daniel.

3. vet ej

lill-lördag

bra på tv. grädde är gott. hejar på jenny. per moberg är snygg. vi määääää. nu ska vi ut. på kc. skoja. corner. skoja.

kul

ska bara göra en lista över våra vänner och deras kväll.
korven - tillagar kyckling. för torr dessutom.
gabbe - är med sin pojkvän.
ab - jobbar och hade feberfrossa. (krya på dig)
cicci - jobbar sent.

själva så var vi hos korven och åt kakor. låg i soffan och sov. sen gick vi hem. vi hörs imorgon, då kommer det ett feting inlägg. kanske två. för nu ska vi alla sova. ni får en söt bild (enligt mig) ni kan kolla på.


du kan inte ta dig an havet före sjön

ni hör på rubriken att jag har något storslaget att skriva om. och det är inte all snö som fallit här i ghettot, utan jag vill bara berätta mina åsikter om att ha en blogg. då en läsare funderade på att skaffa en men vet inte om hon är redo. men först vill jag bara tacka för att hon gillar vårat rymdtema, det gör vi med. och jag känner bara att skaffa blogg är något jag också funderat på länge, men så en dag när joppe tog upp att hon ville ha en, då hakade jag på. och det är fantastiskt kul, helt ärligt. bara att få skriva lite randomt är skönt. sen att man blir beroende är en annan femma. så vill man ha en blogg och inte vet om man är redo så skaffa en, jag lovar att man inte kommer ångra sig. och ångrar man sig kan man radera den. annars kan man fråga någon kompis om den vill ha en blogg ihop, då kan det bli ännu roligare. så skaffa en blogg!!

jag är glad för min fina kompis joppes inlägg, men jag tänker inte göra en lista om henne idag. det kommer en annan dag. men jag gillar henne starkt ♥ she is a gold digger.
sen är jag även glad för idag har jag köpt mig en fin tygkasse, med en häst på. så nu har jag en med katter på och en med en häst. favoritdjuren.

min kompis

jag måste ha den optimala vännen som tränar i en minut för att sedan äta chips och dipp. dessutom lägger hon in en bild på en sol. och inte vilken sol som helst, utan en varm, liggande sol.

nu ska jag betygsätta min kompis, limpan. sådär som man brukar göra...

+


hon är jätteduktig på blommor (jag gillar blommor).
hon vet vilka mina favoritblommor är.
hon brukar rätt ofta skratta åt mina skämt.
hon har en söt katt, en konstig katt.
hon har en jättesöt lillebror med blåa ögon som man vill leka med. oskar heter han! nejrå, victor.
vi tycker om att äta middag tillsammans.
vi önskar båda att vi var smalare. därför är det bra att jag har henne. då kan vi prata ut om det medan vi äter.
hon uppskattar solen, brieost, coca cola, att mysa, gå på promenader, darin, ola, måns.
det kan ibland se roligt ut när hon använder det svenska språket. särskrivningar och sådant. kul!
det kan ibland låta roligt när hon pratar engelska.
hon gillar spanska.
hon gillar coola bilar.

hittar inga minus än så länge. kommer senare.


13.37

kära läsare, är inne på min fjärde lediga dag. super skönt! känner att det är jag värd. ska jobba imorgon trots allt, 13-17 med joppe666. hårt pass. shit. men det blir fett. tog sovmorgon idag till 11.50, kände att sova 12 timmar är lagom. gick upp och nu är jag barnvakt till bror. vi kollar på meckar micke. kul med lerfigurer och barnprogram. testade nyss crosstrainern, men jag var nog inte mentalt redo. 1 minut och 16 sekuder senare kliver jag av, går till köket och äter chips med dipp + lite julmust. gott. nu ska jag leka vidare. ni får en fin bild för idag är inte himlen blå ute.

en tanke jag har

har börjat fila på en ny låt till vårt band. den går i c. alltså. c, c, c, snabbt e-moll, tillbaka till c. har lite olika namnförslag på låten också, exempelvis. 1. söndagströst. 2. nattväsen. 3. kamma håret fram, nej bak. 4. en tequila lite sprite, tack. nej, stopp. 5. veteranmårten. 6. mitt katthjärta.

lutar mot att det blir alternativ 2, för texten går så här (OBS: WORK IN PROGRESS):
sssssssch, lugna dig (hyscha mig inte) ssssch, låt mig va. ser du? nej. ssssch. det är mörkt nu. ssssch, sa jag. jag vet.



2 cool 4 school

sakta men säkert så lider helgen mot sitt slut, tyvärr. körde en roadtrip söder ut idag för att sedan åka hemåt, alltså norrut igen. och den färden var inte sakta, men ack så säker. chauffören körde som vanligt. ingen panik. barnen bak. vi åkte som en stillsam familj, lugna favoriter och vinyl 107 spelades i bakgrunden. alla diggade med. som på diggiz.

hann se en bil som var maffig. maybach var märket. 4,5-miljoners lyxåk och tyskt. V12 och 612 hk. liebe deutsche. zimmer zimmer. nog om bilen, men den var kolossal.
citerar en god vän "en sån bil som man får när man är känd."

lyssnar på miike snow och längtar till spelningen, bara tyve (tjugo på svenska) dagar kvar. hoppas måns zelmerlöw också ska dit, måste ringa han och fråga. nu ska jag avsluta helgen med att kolla på ett avsnitt av glee, säsong ett. kan bli två avsnitt. vem vet. den som lever får se.

14.45

har inget flow i fingrarna just nu. en topp tre-lista känns avlägset. räcker för idag iallafall.

roliga ord som rimmar på kant:
fjant
tant
slant
pant
genant
brant
sergeant
galant
mant(el)
sant
rant(a runt i ringen)

xoxo gossip girl

jahapp, nu har två av tre skåningar åkt. skönt. äntligen får vi lite andrum. varit på ica och hälsat på bella, hon satt i kassan. de två skåningarna fick springa till tåget. de hann precis. men ena var segare så han missade det nästan (inga namn, lika bra..). nu sitter ghetto b-rudarna och kollar på skidor. stooooor slalom på schemat. heja hellner.
vi dricker cola, lättdryck, saftsoppa, nyponsoppa och äter nudlar. sååååå 2005.
aja, nu har den sista gått. skönt. FIST FIST IN THE PIST. nej men vi är snygga nu, nu kör vi. vi hörs snart. ska fira vidare lite nationaldag också.


Gästbloggsinlegg från Malme

Fast så bodde han i Uppsala ;PpPP;PPPppp
Topp tre pinnar:
3# (börjar längst ner för spänningens skull) Blompinne! Mycket användbara och oftast raka.
2# Finsk pinne! Ätbar men inte så lång.
1# Vandrande pinne! En rörlig pinne som kan röra på sig. Den bästa sortens pinne.
Till sist en språk-kurs: http://www.youtube.com/watch?v=Wc3-AyPLa6I
Pouss!

crazy shit

http://www.galet.se/Stackars-korven,298,bild.html

för......

idag är det samerna nationaldag!!!!!!!!!!!!! hora, hora, hora! heja joppe, hon är same!
meeen. tänk om vi skulle haft solstolar och kunde sitta i en borg och kolla på solen.
vet ni? idag ska vi äta renklämma och dricka kornikova. bra söndag. perfekt väder för renvallning. dagen till ära ska anna berglund få åka släde bakom tingeling och trötter. långsamt kommer det gå. bra söndag. bra väder för renkallning. koooooooooooooom nuråååå!

toppitopplista

topp 3 sporthallar
1. sigtuna sim & sporthall (SS).
2. skånela ifs hemmaplan (fast vi hatar killarna, handboll alltså.).
3. vet ej.
topp 3 utomhusarenor
1. ärlingheden.
2. löfbergs lila (färjestads hockeyrink).
3. gamla ullevi.
topp 3 hockeyrinkar
1. arlanda wings (pinbackshallen).
2. läkerol arena (brynäs).
3. fjällräven center (u name it).
topp 3 sovställningar
1. pirogen med köttet lite på kanterna.
2. spiken (ensam).
3. tillsammans med någon man kan prata/leka med.
( * )( * )                             WOOP WOOP. (konstpaus)
topp 3 apraser
1. babian (röd len stjärt).
2. schimpans.
3. silkesapa.
topp 3 folkarter
1. samurajer.
2. inuiter.
3. eskimåer.
topp 3 jobbiga människor
1. johan söderström.
2. gert fylking.
3. a.d.
god natt

hemma

nu är vi hemma i ghettot igen. varit ute och slirat i huvudstaden med kompisarna från skåne.
shit man fattar inte alls vad de säger. nu äter vi bullar och chips. gordon pratar högt. iskar klappar katten.
joppe smsar. de andra bara iaktar, alltså bacon, marie och oskar.
snart ska vi sova. vi hörs imorgon och då är det en speciell dag.

lördag 18.09

nu väntar vi på svin från malmö. wej. nejrå, inte svin. griseknoar. rätt söta. på en skala 1-10 så är nog gabbe åtta. martin sju. isak kommer jag inte ihåg. dom är inte så tjocka, men den här låten har dom gjort:

http://www.youtube.com/watch?v=nCPvRpJUvXg&feature=related

inte så bra, vi vet...


error


min stora kärlek



TOPP 3

jag skulle nog ändå aldrig....

1. rida på en elefant, trots att jag ändå väldigt gärna vill rida på en häst snart. cravings! skoja.
2. dra upp det där jävla svärdet ur stenen. fastän jag tror det är det bästa man kan uppleva.
3. hångla med en handbollskille. känns onödigt och kan nog få obehagliga efterföljder. handbollskillar liksom? jävla grottmongon.

jobbiga saker att tänka på som får en att fundera på... nej, jag skoja. jobbiga saker bara.

1. döden.
2. rymden.
3. handbollskillar. fotbolls- och cricketkillar har för det mesta en högre intelligensnivå. gillar dom.



fist time....

fist time 4 us. dagarna går och ingen jävel får reda på hur vi har det, så nu jävlar har vi en blogg. sweetpussy.
joppe666 & limpan. 21 år. ghetto. postkodsmiljonären. halv åtta hos mig. vem vet mest. u name it. har några få kompisar: korven, cicci, ab och gabbe. dom är nice. nu ska vi på corner. lite öl, lite kortkort. en tequila, en påle. vi gillar house och klassiskt. en kort, en lång. en är glad, en är god (engelskt uttal!!!) fight for fist. first time u fist is the best first fist 4 us.
bra 1: http://www.youtube.com/watch?v=_dJCLaoBZvM&feature=fvst
bra 2: http://glamouricious.blogg.se/2008/november/utkast-idag-har-1.html
bra 3: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=shitfuck

RSS 2.0