ge mig en bok

kära dennis danielsson. din bok verkar vara så bra. kan du skicka ett ex till mig?

"En Raggningsexperts Bekännelser" vänder sig främst till killar som vill bli bättre på att attrahera tjejer men även till tejejer som vill lära sig om killars knep för att se om de är "äkta eller inte". Det är en vuxenbok med en jargong som ibland kan bli både grovt och i sexuella miljöer. Därför rekommenderar Dennis inte den till personer under 15 år.

dagens värsta

ja, patrick svensson. det är du. vet inte vad en audi r8 är. sjukt. bejbi bejbi bejbi.

dagens bästa


tack!

skulle vilja tacka marina och sigtunabygden denna morgon. fantastisk dikt publicerad i fantastisk tidning. tack!

Hunter

Depressed, not depressed
Sad, not sad
In love, not in love
Miss y, don't miss y
Lost, not lost
Empty, not empty
No promises
Words running through
my head
Just words, but I have
feelings
I feel, I don't feel
Crazy, not crazy
Bload is still running in
my wains
With love, with no love

Marina

OKEEEEY BLOGGEN, HERE WE GO!!!

mitt nya liv har börrilörjat. eller nya och nya. jo, faktiskt. nya! nya, fräscha, roliga. roliga rimmar på troliga. får mig konstigt nog att tänka på icke-troliga. känns som icke-troligt att jag ska lyckas plugga mig igenom fem år. kommer inte gå obemärkt förbi, tyvärr. rynkor kommer plitas (in), naglar bitas, håret slitas. morötterna ätas, shotraden mätas, kontakter flätas (shit omg jag är president över nördlandet som uttrycker mig så!!! kontakter flätas.... haha god bless me and my loser face). meeeeen. allt är kul, snart är det jul. nu ska jag snart gå och dansa aerobics, uuuh aah. men innan dess ska jag läsa lite lätt om ortografi, morfologi, syntax, morfem -och fonemnivåer, osv, osv. remember från åk.5??! nej, inte jag heller. "då går vi igenom lite enkel grundskolegrammatik....." ööööh, sa jag och bad om att få ett repetitionspapper till min kompis som inte kunde vara där.........

TJENARE BLOGGEN!

synd att du skulle lagga igår och vägra visa mitt superduper långa inlägg även fast du sa att det skulle synas. det har hänt mycket i veckan som gått. gott. gott snack.

jag har:
jobbat
kollat på badrum
fått p-böter
varit med mina vänner
fått böter på pendeln
kollat på true talent
festat (KORS I TAKET)
blivit uppläxad av pappa hur man kör bil
kollat på svenska hollywoodfruar
tagit farväl av baby-bacon
blivit utslängd från kc
tagit seriöst snack med vakten på kc
kommit in på kc
gått till ica kl 9, en lördag och gjort en tacopaj
kollat på hoffmaestro, timbuktu, labyrint och många fler

SOM NI SER HAR JAG HAFT DET BRA. KUL. tihi. puzzzzz. love u.

top 3

top 3 roligaste sakerna i veckan med anna berglund
1. utslängda från kc
2. kissa offentligt. bli påkomna av en väktare. "ni ska vara glada att jag inte är polis, då hade ni fått böter på 800 kr" (TACK GUD <3)
3. p-böter


top 3 appar för bakgrunder på androidmarket
1. pokemon
2. hello kitty
3. rörliga bubblor
top 3 kompisar
1. josephine hammer
2. sebastian sandell
3. marcus bergstrand

top 3 grannar
1. c. sörell
2. j. löwenborg
3. j. eriksson

back on track? vi får se

ser att läsarsiffrorna har rasat från 17 till 4. ser inte så bra ut. blir inga pengar på det. jag har haft så mycket att skriva om, men inte delat med mig. sånt är tråkigt. men en sak har jag kvar. det är vad som hände mig i fredags. platsen är facebook. personen är sebastian windefalk. klockan är runt 18.33. jag bjuder på hela konversationen. det är lika så bra.

Sebastian - Hej
Limpan - Hej hej.
Sebastian - Vad gör du ikväll gamle räv?
Limpan - Jag ska soooooova.. Och laga mat! Själv då?
Sebastian - Mäh. Kom över till mig ett tag?
Limpan - Haha. Nja. (låter osäker, men ville inte såra han med att säga nej)
Sebastian - Tråk
Limpan - Haha, men vad ska vi göra?
Sebastian - Sitta och ta det lugnt bara, sitter 5 pers här nu.
Limpan - Soft. Vilka då?
Sebastian - Jag, Rille, Linn (dom är från skövde) Oliver Norman och Lubbe.
Limpan - Okej. Sweet.
Sebastian - Glid över, det var så länge sen.
Limpan - Ja det var det......... Men jag känner inte för det. Känns som ett aprilskämt :):):):)
Sebastian - .... Skit it då ://
Limpan - Hahah. Vad tillför jag er egentligen? Inget. Ni får det roligare utan mig.
Sebastian - Men ge dig
Limpan - Det är sanningen
Sebastian - L

ägg av du är stört skön ju ;D

Limpan - Vi får ses en annan gång. Du överlever ett tag till utan mig ska du se!
Sebastian - ..... :(


slut. SJUKT RANDOM. tycker han att vi ska umgås på riktigt kan man fråga. hahaha. och för er som inte vet vem han är så ska jag berätta det. min pappas frus kusins barn. japp. random från förorten. även hoppat från västerbron. faiL.

haha jävla iddddiiis

Vill du vara otrogen? www.prime-date.se
Saknar du krydda i föhållandet? Chatta & flörta på Prime-Date.se

fast

man måste få reda på när man stavar fel, annars lär man sig aldrig. och lär man sig aldrig kommer man ingenstans i livet. jo, kanske en bit. men en bit är inte långt

det är fan inte kul

SLUTAR NI INTE HACKA PÅ MIG OM MINA JÄVLA STAVFEL RADERAR JAG BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 och jag skämtar inte. och om ni stör er på det så kan ni fan sluta läsa.
jag hade tänkt att bjuda på ett roligt inlägg från min och sebastian windefalks konversation på chatten, men ska nog fundera vidare.

Kära bloggen och Golden. Jag vet att jag s...

Kära bloggen och Golden. Jag vet att jag stavade fel på landsvägsrock men vafan!!!!!!! Pallade inte fixa. Sudda. Sudda sudda sudda sudda bort din särskrivning... Värdelös dag på jobbet. Vart är orken?!?!?!??! Hoho. Söker men finner den inte. Synd. Jag gömmer mig i bombrummet idag. Aaaaaa bombrummet. Det coola rummet. Hoppas ni blir nyfikna nu. Jag avslöjar inget mer. Men där finns det schyssta prylar. Dyra. Exklusiva. U name it sweetpussy. Over and out. Xoxo Limpan


grattis!

grattis märsta. vinnaren i särskrivning har kommit till er!!!! linnéa lindén!!!! men absolut limpan, landsvägsrockskivan haffar vi! tänk dig. sol, vind och vatten och lite whitesnake. sicken biltur alltså. märsta-rättvik kanske. rättvik-morgongåva-märsta. pit stop i morgongåva och tjacka lite gandy. och när vi ändå är i krokarna kan vi ju hälsa på farsan i sala. hahahah SKOJA. gick ni på den gamla? jeeesus. jag drar till mora nu. blir nog ett jävla häng. peace bloggen och limpan

golden golden golden

här kommer lite bilder på golden från arkivet. först är det när hon var bebis. visst var hon bedårande söt? hon <3 broccoli. broccolli. brocce.
sen nu. se så stor och fortfarande så söt hon är! tänk den dagen hon blir vuxen. undra hur hon kommer se ut då?
jag chansar på något i stil som denna.
btw golden, vi borde köpa landsvägs rock skivan. roadtrip.

hemma bra men borta bäst

happ, nu sitter jag i förorten igen. har lämnat boden för denna gång och min kära mor. och för att inte glömma mina små kattungar. utanför mitt fönstret lyser solen med sin frånvaro. jag sitter i soffan. har precis ätit gröt och dricker nu mitt te. kollar på lykke. heja danmark.
på den senaste tiden har jag fått något för svt kanalerna. det finns alltid något spännande att kolla på. shit, tjejen börjar bli kärring kan man tänka. men gör inte det, plz. för jag har barnasinnet kvar ännu. lovar. men vuxen det börjar man bli. handla, tvätta, laga mat, diska och städa ni vet. saknar bara en sambo, barn, villa, hund och volvo.
peace out bloggen. love u.

ps. någon dag ska jag göra top3 listor, ska bara komma på något bra.

Snygga norrländska killar

glömde bifoga lagbilden. sjukt viktigt. nu ska jag piffa upp mig. skjorta, kavaj och röda byxor. hoppas på ragg. puss bloggen!!!!

uppdatering från boden

solen skiner från en klarblå himmel. termometern visar 24 grader. i skuggan. i norrland. sjukt. sitter i soffan och kollar ut på det fina vädret nu. ser att det flyger förbi något utanför fönstret. jaha, det är bara en fiskelina. de övar. micke lär sivan. snart kommer säkert skorpan sitta på kroken och flyga förbi.
kl 16.00 idag hittar ni mig på boden arena. det är norrbottens svar på el clásico. nämligen boden mot luleå. hoppas på utsålt i detta fina väder. 4999 pers och jag. alltså 5000. det är som en dålig match i allsvenskan. cirkus. men det blir kul! ska bara leta fram min bbk tröja och cykeln, sen kör jag. har hunnit göra lite plakat. bengalerna är nerpackade. sveper några sjunollor på vägen dit. matchen är räddad.

annars då, sivan är rolig som vanligt. kan ju försöka återberätta något. kan bli svårt. kanske bara stockholmare som förstår det roliga. eller så är det bara sånt som jag tycker är kul. som vid middagen, vi åt tacos. hade cheddarost till. så säger siv "cheddardippen får mig att tänka på kista galleria" random. saknades bara invandrare sa jag. sen berättade hon även för micke att när vi hade varit på willys så hade vi sett ett gäng invandrarkillar som handlade sjuka mängder med apelsiner. man kan ju inte tro att morsan är uppvuxen i tensta och rinkeby..

nu ska jag tydligen gå ut i trädgården och coacha morsan. P A L L A. vill bara sitta vid datorn och spela WOW :((

topp 3

min topp 3 lista: önskekompisar
1. snooki
2. ronny
3. the situation

i was born and raised a guido. it's just a lifestyle, it's being italian, it's representing, family, friends, tanning, gel, everything.

förresten hörrni

tur att ann-sofie meddelar oss varför hon inte kan komma på hoffmaestro & timbuktu på skeppsholmen den 27/8. om vi hade väntat på henne liksooooom!!!!!

Ann-Sofie Åkerman             är tyvärr ute o plockar bär o svamp en vecka med husvagnen.

det gör inget

det gör inget limpan att du är i boden. jag har så mycket annat att göra ikväll. jag äter glass, lyssnar på mina favvolåtar med latin kings och kollar på människor jag tycker ser lite roliga ut på facebook. blir ledsen när man inte får se alla bilder utan får endast nöja sig med profilbilden. räcker iochförsig ibland. i och för sig. ioch för sig. i ochför sig. om det inte hade varit för att korven ska på sin första dejt med jakob ikväll hade jag bett henne komma hit och sjunga. kanske något med veronica maggio, eller adele. men jaja, hon ska till mosebacke och dricka vin och kolla på utsikten. någon som tar illa upp? tim? virre? någon? anyone? jag? njä, jag tar inte illa upp. men undrar varför jag inte kan sitta bredvid. that's life bitch. sorry bloggen, nu börjar 101 sätt att åka ut en gameshow. puss peace

när limpan är i boden dansar golden på kc

hahahahahahah SKÄMTA. skämta igen. skoja. limpan har du det bra? när kör vi kc? onsdag? skulle vilja. please. ni, mina vänner, får också följa med! aa, korven, du får också följa med. korven +1. japp vi kör. hej här kommer kc-tåget rullar in som white trashdromennnn. puss bloggen. soft med fredag.

och så vill jag tacka korven

...för att du kommenterar. tack för visad uppskattning.
har även fått reda på att det heter klamp, inte klabb. nu har jag ätit middag. lasagne, fil med flingor och nektarin. eller, heter det lasachne? lasagene? hmmmmmm... korven vet nog. idag cyklade en man in i buskarna. som på film, ni vet. han kollar hit. jag kollar dit. pang. pom. kadong! han reste sig, borstade av sig, ropade OK och höjde tummen. hehehe. precis vid stationen. aa, ni vet. märsta. vid buskarna. järnvägsövergången till beckers. den busken. samma buske där jag och johan ramlade med en cykel. japp. en cykel. ramlade. pang. pom. kadong! hörrni. vad händer i helgen? ska vi röka lite? eller jag menar ni.... eller ska vi kanske gå på visfestivalen i äppelparken? snälllllllaaaaaaaaa? någon? anyone? tim? virre?

tack korven för att du finns. älskar när du sjunger.

scheiße billig

herregud bloggen. tror jag nästan glömt dig. men bara nästan. två dagar sen sist. inte så farligt. har varit busy doing nothing (en låt av ola). närå. har jobbat. träffat gymnasievänner. lekt med gabriella. ätit kinamat. varit rädd för åskan. varit ledig. rastat gabriella. träffat mina hermanos. ätit korv & bacon.
sitter och läser dikter. random. men KUL!! de är så mesiga och sånt. ge mig aldrig en dikt. jag kommer bara skratta så tårarna rinner, typ. här får ni en. magisk. love uuuuuuuuu bloggen och alla läsare!!

Jag älskar dej 
av hela mitt vänskapshjärta. 
Jag kan inte sluta
att tänka på dej. 
Men jag vet att 
du finns där 
hos mej hela tiden. 
Varje gång 
jag ser dej 
vill jag ge dej en KRAM

Dagens singel................................

imag0784 (MMS)

Dagens singel.............................. Justiiiiiiiin Bieber!!!!


livet på en pinne

ibland, som idag, kan jag tycka att det är sjukt skönt att bo själv. fast bara på dagen. du kan liksom göra vad du vill när du är hemma och glider runt. och i vilka kläder du vill. (adidas shorts, fodrade kan vara världens bästa + stor t-shirt) eller naken. men sen så kan jag tycka att när det blir mörkt ute och man ska gå och lägga sig är det pain att vara själv. man liksom släcker lampan, sen var det inte så mycket mer. ingen att prata med. sånt är tråkigt. ska bara börja blogga stenseriöst tror jag. gå djupare i ens tankar och funderingar. (SKOJA, skulle aldrig!) för er som undrat hur jag känner så har ni svaret..

nu sitter jag och kollar på sunes sommar. och gud vad det är roligt! jag skrattar så tårarna rinner för mig själv. snart ska jag se på de 101 dalmatinerna. och äta chirre och dirre :))) men nästa vecka, då ska jag bli bättre med allt sånt där gott som man bara vill vräka i sig. vecka 32, den veckan vi alla längtat efter!

PUSS ALLA VÅRA FINA BLOGGLÄSARE!! ta åt dig nu korven :)))

tjejer....

MÅNS ZELMERLÖW ÄR SINGEL!!! OCH JAG HAR PAXAT HAN!!!! <3<3<3
så ni vet....

rolig inbjudan

random. men kul. jävligt kul. loggar in på facebook. ser att chrille kreij skrivit på chatten. happ tänkte jag. vad har han på hjärtat? så har han skrivit "ska du vara med på skilda världar marathon?". men visade sig att han skrev till fel person. sånt är tråkigt.
förut ringde han mig och bjöd mig på fest. det var också kul. lillebror som blivit så stor. synd att vi inte hunnit festa tillsammans sen emmaboda 2008!

idag...

kära läsare, idag ska jag avslöja vad jag testat. det var lakritspuckglass med hallonsylt. det var min bästa bejbi som sa att det var sjukt gott. nu ska ni få höra vad jag, limpan, tyckte.

första tuggan var inte god. tog nog för mycket sylt. det liksom brände i min ömma hals. sen den andra tuggan, då var det bara vaniljglass med sylt. a, ni förstår vad det smakade. (HALLONGLASS) sen resten av ätandet då. hur upplevde jag det? har ni några gissninigar?

nä, okej. det var hyffsat gott. vet inte om jag är så mycket för glassen eller sylten. varken glassen eller sylten får liksom 5 av 5 toasters från början. så detta ätande får inte mer än 3 av 5 toasters. nästa gång jag köper glass köper jag nog kolaglass!!

glömde!

sorry, glömde att skriva mitt nummer så korven kan ringa mig, så: 0768664202. ring snälla. puss bloggen

shit to the OMG

limpan, du är en av de bästa bloggarna på sweetpussy.blogg.se. vilket jävla hålligång alltså. wohooo! har ätit kräftor idag. i fyra kräftor var det som långa vita trådar. typ tarmar. omg. så äckligt. tappade aptiten helt. eller, vänta lite här. jag åt ju precis en plusmeny på donken. hell yeah. gabbegris i ett jävla kokosnötsskal. har inte kunnat bloggat något på grund av hockeyn. tar all min tid och kraffebanan. för att kompensera för detta tänkte jag slänga in en bild på mig och limpan från 1999. men, har fortfarande inte hajat hur jag för över bilder från min ipad till min imac. någon?! anyone? nä. skoja. eller skoja inte egentligen. vet inte hur jag för över bilder. n00b. korven? du kanske kan? eller finns det någon i din närhet som kan? virre? tim? ring mig. 'cause shorty is a eenie meenie miney mo lova....

heter det isklamp eller isklabb? snälla hjälp mig. virre? tim? någon?! anyone?
aja, peace bloggen //golden

en funderare..........

har ni någon gång tänkt att när ni sitter i ett mörkt rum och kollar på tv, så ska ni fiffla med kontrollen, men ni hittar inte rätt knapp för det är mörkt? eller när man sitter vid datorn och inte ser tangenterna? (okej, iofs så vet man vart alla knappar sitter, men iaf..)
VARFÖR HAR DE INTE LAMPOR I SIG? kan någon ge mig ett svar.

top 3 klockan 3

festivalsjuk. fuck. vad ska man då göra? jo, en liten lista. saknar min andra hälft, golden. vart är du? kom hem så ska vi blogga sönder. fingrarna ska blöda.

top 3 djur
1. kattungar
2. katthanar
3. katthonor

top 3 reklam-på-tv-just-nu
1. tele2
2. k-rauta
3. dove

top 3 mat idag
1. falukorv
2. fruktsallad
3. piggelin

top 3 uppfinningar
1. iPad
2. glödlampa
3. brödrost

top 3 justin bieber låtar <3
1. Justin Bieber – One Time (My Heart Edition)
2. Justin Bieber – Love Me
3. Justin Bieber – Stuck In The Moment

top 3 filmer jag sett idag
1. vicky christina barcelona
2. stockholm boogie
3.

top 3 rulltrappor i sverige
1. växjös
2. de flashiga på stockholm central
3. den i london som korven skrek "sejer sejer" i. (alltså tjejer tjejer med finskbrytning)

imorgon ska jag skriva en utvärdering på en sak jag ska prova äta..........

dagens.....

MATLISTA!

frukost;
filmjölk
macka med OST
oboy

lunch;
stuvisar
köttbullar
broccoliiiisss


middag;
ris
kyckling
sallad

godsaker;
lakritspuck-glass
chips (två sorter)
pannacotta
knäckebröd <3

hm, undra om jag glömt något. tror inte det. och har jag det, håller jag det hemligt för mig själv! för dagen är ju inte slut ännu..

Kära bloggen. Festivalen var sjukt bra. Br...

Kära bloggen. Festivalen var sjukt bra. Bra band. Men ännu bättre människor. Att få träffa Växjö var helt klart det bästa. Synd att vi var tvungna att skiljas åt. Nu sitter jag på tåget till jobbet och längtar tills vi ses next time. 38 dagar kvar alltså. Lyssnar på Justin bieber och drar till k-rauta. Ska bli skönt att jobba. Fast jag är så jävla opepp att jag vill gråta. Tur man har schyssta kollegor!! Vi hörs bloggen. Xoxo limpan


RSS 2.0